Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen, kan ik bereikbaar zijn via het contactformulier, als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een stukje van mijn werk, bezoek dan de winkel.

U zich ook abonneren op deze blog, die u dagelijks updates van nieuwe berichten zal geven, en ook mijn wekelijkse e-mail met gratis spullen ontvangt, evenals een speciale aanbieding van Vitrine-Test. Je me ook vinden op Twitter, Facebook en Google . De eerste paar dagen na mijn blog lancering waren heel uitdagend voor mij, maar ik was in staat om door te komen. Ik hoop dat je zien dat het allemaal de moeite waard. Als u op zoek bent geweest om meer te leren over Vitrine-Test, of je hebt een vraag, of gewoon wilt zeggen hallo, laat me een reactie, en ik zal meteen antwoord. Fijne dag nog! Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als u op een link klikt en een aankoop doet, ontvang ik een kleine commissie zonder extra kosten voor u. Vitrine-Test is een van mijn favoriete sites sinds ik begon met het ongeveer een jaar geleden.

U een bericht schrijven, of post in deze draad. Ik zal zien wat ik kan doen. Ik doe ook een goede hoeveelheid vrije tijd om dit project een goede te maken. Ik zal proberen om veel interviews te doen voor de gemeenschap. Ik hou ervan om dit te doen, en ik denk altijd aan de ideeën en opmerkingen van mensen. In mijn gedachten probeer ik het beste werk te doen dat ik kan doen met mijn middelen.

Ik ben erg blij om te zien dat mijn project zo'n succes wordt! Mijn doel is om de beste site die ik kan met de tijd die ik nog heb. Mijn hoop is om het woord te verspreiden over dit, en misschien krijg mijn eigen website. Ik ben op zoek naar een full-time programmeur die me zal helpen om deze site te onderhouden als ik werk aan andere projecten. Als je wat tijd over hebt, kun je me veel helpen met mijn site en deze blog door me te helpen deze wiki te vertalen en te beheren.

Ik begon mijn project met een idee in het achterhoofd, en ik geloof dat het project is gegroeid.

Onze openingstijden